Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizde ‘Çiğdem Kuruyemiş ve Bakliyat’Hizmete Girdi

ilçemizde yeni açılan 'Çiğdem Kuruyemiş ve Bakliyat' isimli işyeri hizmete girdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2019 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2019 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizde ‘Çiğdem Kuruyemiş ve Bakliyat’Hizmete Girdi

Nilay YILMAZ

    14 Eylül 2019 Cumartesi günü Helvacı Mahallesi 23 Kasım Caddesi No: 43 adresinde 'Çiğdem Kuruyemiş ve Bakliyat' isimli işyeri törenle hizmete girdi. 
    Açılışa ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldırım Sain, Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Elmas, Havsa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Cam, vatandaşların ve çevre esnafının da  katılımı vardı. 
    Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz işyerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Kendilerini tebrik ediyor, bol kazançlar diliyorum” dedi.
    Açılış kurdelesini ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldırım Sain, Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Elmas, Havsa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Cam, iş yeri sahibi Hüseyin Kara ve ailesi birlikte kestiler. 
    Gelen misafirlerle tek tek ilgilenen Hüseyin Kara, açılışa gelen misafirlere böyle güzel bir günde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.
    Kesilen kurdelenin ardından katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.
    BatıEkspres gazetesi olarak ilçemize açılan yeni iş yerinin hayırlı olmasını dileriz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.