Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Mezuniyet Töreni Yapıldı

Havsa Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunları için kep atma töreni 26 Mayıs 2017 Cuma günü yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2017 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2017 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesi’nde Mezuniyet Töreni Yapıldı

Nilay YILMAZ

    Okul bahçesinde yapılan törene, şube müdürleri öğrenci ve  veliler katıldı. Tören Saygı Duruşu ve istiklal Marşının okunması ile başladı. 
    Okul Müdürü Seher Eser yaptığı konuşmasında, “Sayın ilçe Milli Eğitim Müdürüm , Sayın ilçe Milli Eğitim şube müdürüm, Değerli Okul Müdür Arkadaşlarım, Kıymetli velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz
    Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2016- 2017 Eğitim Öğretim Yılı 12. Son Sınıf Öğrencilerimizin Mezuniyet Törenine hepiniz Hoşgeldiniz.
    Bizler, Çocuklarına daha iyi bir gelecek hazırlamak için fedakarca didinen ailelerden oluşan bir toplumuz. Siz veliler titizlikle ve özveriyle yetiştirdiğiniz çocuklarınızı bizlere emanet ettiniz. Bizler de onları sizlere, ülkemize ve tüm insanlığa yararlı birer insan olarak yetiştirmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösterdik. Onlarla ne kadar gurur duysanız azdır.
    Öğretmen arkadaşlarım sevgiyle kucaklayıp bilgiyle donattığınız bir nesli daha bugün uğurluyoruz onlar için duyduğunuz gururu en içten dileklerimle paylaşıyor onlara gösterdiğiniz ilgi ve sevgi için sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
    Sevgili öğrenciler 4 yıl boyunca bu binanın çatısı altındaydık bu çatının altında iyisiyle kötüsüyle başarılarıyla sevinçleriyle üzüntüleriyle lise dönemi bitirdik sizler bu sonun başlangıcındasınız. Ama bu  sonun ardından geleceğe açılan bir kapı sizi bekletmekte bugün ve bundan sonra daha çok başarılara imza atacaksınız. Ve geleceğe umutla yürüyeceksiniz çünkü gelecek sizsiniz.
    Okul günleriniz bundan sonra mutlu ve sevgi dolu bir anı olarak hafızalarınızda yer alacaktır. Bizler öğrenciliğiniz boyunca olduğu gibi mezun olduktan sonrada her zaman yanınızda olacağız. Geleceğe umutla açılan bu kapıdan başarıyla sağlıkla ve mutlulukla geçmenizi temenni ediyor mezuniyetinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”dedi.
    Ardından sembolik diplomalar verildi ve mezun olan öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladılar.     
    BatıEkspres gazetesi olarak öğrencilerimize bundan sonraki öğrenim hayatlarında başarılar diliyoruz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.