Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa Meslek Yüksek Okulu’nun Çevresi Ağaçlandırılacak

Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu'nun çevresine 1500 çam ağacı fidanı dikilecek.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2019 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2019 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Havsa Meslek Yüksek Okulu’nun Çevresi Ağaçlandırılacak

Nilay YILMAZ

    Geçtiğimiz aylarda kararlılıkla başlanarak ve çözüme kavuşturulan üniversitenin arkasındaki çöplük sorununun giderilmesinin ve bataklığın kurutmasının ardından ilçemiz belediyesi bu kez üniversitenin çehresini değiştirmek adına ağaçlandırma çalışmaları için kolları sıvadı.
    ilçemizin  uzun yıllardır kanayan yarası olan Havsa Meslek Yüksek Okulununun arkasındaki çöplük alanda ilçemiz Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar sonrasında bitti ve bu alandaki çöp sorunu büyük bir ölçüde halledilmiş oldu.     
    ilçemiz belediyesi üniversitenin yeni dönemde fiziki sorunlarını iyileştirmek adına Havsa Meslek Yüksekokulu'nun önünü ve çevresini ağaçlandırmak üzere çalışmalara başladı.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan gazetemize yaptığı açıklamada,"Yüksekokulumuzun hemen girişindeki bataklığı kurutup, altyapısını yenileyerek, okulumuza yakışmayan bu çirkin görüntüyü gidererek, Yüksekokulumuz'un arkasındaki çöplük sorunundan sonra önündeki bataklık sorununu geçtiğimiz aylarda çözüme kavuşturduk. Şimdi yüksekokulumuzun  çehresini de değiştireceğiz.
    Yüksekokulumuzun önünü ve çevresini ağaçlandırmak üzere çalışmalara başladık. Orman il Müdürlüğümüz'ün desteği ile 1500 adet çam fidanının dikimine inşallah kısa süre içerisinde başlayacağız.Dikeceğimiz bu fidanların bakımını belediye ve üniversite iş birliği ile yürüteceğiz.Yüksekokulumuzu yeni dönemde bu fiziki sorunlardan arınmış, sadece kendi çalışmalarına odaklanmış bir yüksekokul olarak görmek hedefindeyiz."dedi.
    Öğrecilerim başta olmak üzere , tüm çalışanlarımız adına ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'a teşekkür ediyorum  diyen Havsa Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr.Ayhan Aytaç gazetemize yaptığı açıklamada; Yüksekokulumuz'un arkasındaki çöplük sorunundan sonra önündeki bataklık sorununu da çözüldü. Bu çalışmalar neticesinde okulumuz, öğrencilerimiz için önemli bir sorun ortadan kalkmış bulunuyor. 
    Uzun zamandır üniversitemizin kanayan yarası olan çöp sorunu ve bataklık sorunu çözüldü. Şimdi artık belediye ve üniversite işbirliği ile  bu alanlarda çalışmalar yapıp okulumuz daha da güzel bir görünüme kavuş-turacağız. Bu konuda ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan okulumuz önüne ve çevresine 1500 adet çam ağacı fidanın dikilmesi için çalışmalar yaptı. inşallah önümüzdeki günlerde belediye ve üniversite beraber fidanlarımızı dikmiş olacağız. Bu konuda göstermiş olduğu hassasiyet ve çalışmalar için öğrencilerim başta olmak üzere , tüm çalışanlarımız adına Sayın Başkanımıza burada teşekkür ediyorum.El ele , güç birliği ile yarınlar çok daha güzel olucak inşallah”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.