Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Futbolseverler Maçı Ayakta izlediler

Osmanlı Spor, Edirne Süper Amatör Futbol Ligi'nde 2019-2020 sezonunda evindeki ilk maçında Yeniimaret Spor'u konuk ederken, tribünlerin çökmesi nedeniyle futbolseverler karşılaşmayı tel örgülerin arkasında ayakta durarak izlemek zorunda kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2019 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2019 10:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Futbolseverler Maçı Ayakta izlediler

Sertkan YILMAZ

     04 Ekim 2019 Cuma günü öğleden sonra aniden hızlı bir şekilde başlayan ve fırtınaya çeviren yağmurda zarar gören fırtınaya dayanamayarak kırılıp, çöken ilçemize bağlı Osmanlı Köyü sahasının portatif tribünleri hala onarılmadı.    
    Osmanlı Spor Başkan Vekili Halil Bircan gazetemize yaptığı açıklamada; “ilçemizin ve ilimizin Süper Amatör Ligde oynayan tek köy takımıyız. Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu göğüsledik. Biz her sezon başarılı olmaya çalışan bir kulübüz. Köy kulübü olduğumuz için de imkanlarımız malesef sınırlı. Geçtiğimiz yıllarda birçoğunu kendimizin bir kısmını da Gençlik ve Spor il Müdürlüğümüzün katkıları ve destekleriyle onardığımız tribünümüz son yaşadığımız fırtınada maalesef çok büyük hasar gördü ve kullanılmayacak duruma geldi. Önümüz malum kış. Taraftarımız ilk maçımıza sağ olsun geldi ama malesef tribün olmadığı için ayakta açık alanda maçımızı izledi. Kışın bu sıkıntı yaratacak.Tribünlerimizi tekrar kendi gücümüzle yapmamız mümkün değil.Konuyu ve mağduriyetimizi Edirne Valiliği'ne bildirdik.
    Yetkililerden bu konuda en kısa zamanda bizlere destek olmasını istiyoruz. Bizim sahamızda sadece bizim Kulübümüzün maçları oynanmıyor. Birçok kulübün ve taraftarın mağduriyetini giderilmesi için kış daha da bastırmadan Osmanlı Köyü sahasının portatif tribünleri konusunda destek bekliyoruz. “dedi.
    Geçtiğimiz 27 Ekim 2019 Pazar günü evinde oynadığı sezonun ilk maçında Yeniimaret Spor'u 1-0 yenen Osmanlı Spor 10 Kasım 2019 Pazar günü Edirne Saraçhane Stadında Karaağaç Karlıova Kulübü ile karşılaşacak.
    BatıEkspres Gazetesi olarak tüm kulüplerimize oynayacakları maçlarda başarılar dileriz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.