Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Yaşadığımız Elektrik Kesintileri Hayatımızı Olumsuz Etkiliyor”

ilçemize bağlı Oğulpaşa Köyü'nde 2 aydır süren elektrik kesintileri köylüler tarafından çekilmez hale geldi. Sabah Saat:07.00'da kesilip Saat:10.00'da gelen ve akşam Saat:17.00'da kesilip Saat:00.00'da gelen elektrik Oğulpaşa Köyü sakinlerine hayatı çekilmez hale getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2019 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2019 09:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“Yaşadığımız Elektrik Kesintileri Hayatımızı Olumsuz Etkiliyor”

Nilay YILMAZ

    Yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle birçok evde elektronik eşyaların bozulduğunu belirten Oğulpaşa Köyü sakinlerinden eski CHP il Genel Meclis Üyesi Selim Sadıç, ilgisizlikten yakındı.
    Oğulpaşa Köyü sakinlerinden eski CHP il Genel Meclis Üyesi Selim Sadıç,gazetemize yaptığı açıklamada; “Yaklaşık 2 aydır elektrik sorunumuz var. Arıza desek arıza değil bakım desek bakım değil. Sabah hayvanlarımızın bakımına gidiyoruz ama elektrik yok. Sabah Saat:07.00'da kesilip Saat:10.00'da gelen ve akşam Saat:17.00'da kesilip Saat:00.00'da gelen elektrik bizlere hayatı çekilmez hale getirdi.Köyümüzde 2 aydır yaşadığımız elektrik kesintileri hayatımızı olumsuz etkiliyor.
    Sürekli kesilip gelen elektrikler nedeniyle köyde bulunan buzdolabı ve televizyon gibi birçok elektronik alet kullanılamaz hale döndü. Tüm yetkililere durumu bildirdik ancak hala çözüm olmadı.Yetkililerden konu ile ilgili olarak acil yardım istiyoruz.”dedi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.