Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üretici Kadınlarımız Ankara’da

ilçemiz üretici kadınları kurdukları SS. Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifi ile ürünlerini Ankara'da tanıtıyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2019 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2019 09:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Üretici Kadınlarımız Ankara’da

Nilay YILMAZ

    Ticaret Bakanlığı tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Türkiye Kooperatifler Fuarı "Küresel Ekonomiye Kooperatif Etkisi" teması ve "Birlikte Üretim, Birlikte Büyüme" sloganı ile ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezinde ziyaretçilerine kapılarını açtı. 
Üretici kadınlarımız SS. Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifi ile fuar alanında kurdukları stant ile hem kendilerini hem ürünlerini hem de bölgemizi  Ankara'da tanıtıyorlar. 
    SS. Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifi Başkanı Hülya Tuncer gazetemize yaptığı açıklamada; “Ticaret Bakanlığı tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Türkiye Kooperatifler Fuarı'na katılarak standımızı açtık.5-8 Aralık 2019 tarihleri arasında ürünlerimizi ve ilçemizi fuarda tanıtma imkanı bulacağız. SS. Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifi olarak katıldığımız ilk fuar. inşallah katıldığımız bu ilk fuarda ürünlerimizi ve bölgemizi güzel bir şekilde tanıtacağız.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.