Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Anlamlı Ziyaret

ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa ve ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan 3 Aralık Engelliler Gününde Atatürk Ortaokulu Özel Eğitim alt sınıfı öğrencileri ile bir araya gelerek yanlarında oldular.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2019 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2019 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Anlamlı Ziyaret

Sertkan YILMAZ

    ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa ve ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Atatürk Ortaokulu Özel Eğitim alt sınıfı öğrencileri  ile öğle yemeğinde bir araya geldiler.
    ilçemiz Kaymakamı Kısa ve Başkan Balkan öğle yemeğinde öğrencilerle yakından ilgilenerek uzun sohbetler gerçekleştirdiler.
    3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında ilçemiz Atatürk Ortaokulu Özel Eğitim alt sınıfı öğrencileri öğretmenleri ve okul müdürleri ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa ve ardından ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkanı makamında ziyaret ederek yaptıkları hediyeleri takdim ettiler.
    Öğrencilerin ziyaretlerine,  ilçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan ve ilçe Milli Eği-tim Şube Müdürü Muhammed Türkmen'de eşlik etti. 
    Öğrenciler için günün anlam ve önemini belirten pasta hazırlatarak öğrencilerle birlikte kesen Başkan Balkan öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan kendisini ziyarete gelen öğrencileri okullarına makam aracı ile bırakarak mutluluklarına ortak oldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.