Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Aktaş’dan ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ Mesajı

iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle gazetemize yazılı açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2019 09:56
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2019 09:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Başkan Aktaş’dan ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ Mesajı

Sertkan YILMAZ

    3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün bir kutlama değil, farkındalık oluşturma günü olduğunu söyleyen iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş, aynı zamanda her insanın bir engelli adayı olduğunun unutulmaması gerektiğini vurguladı. 
    Başkan Aktaş, “Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmak, desteklemek, önlerindeki tüm engelleri kaldırmak, onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin sosyal sorumluluğudur. Toplumu oluşturan tüm bireyler eşit hak ve özgürlüklere sahiptir. Engelli vatandaşlarımızın yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba gösterilmesi, gerek birey olarak gerekse devlet ve toplum olarak temel sorumluluğumuzdur. 
    Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle engelli vatandaşlarımıza karşı duyarlılığın artmasını temenni ediyor, tüm engelli vatandaşlarımızı ve ailelerini, sevgi ve kardeşlik duygularıyla kucaklıyorum" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.