Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üretici Kadınlarımız Fuardan Mutlu Döndüler

Ticaret Bakanlığı tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Türkiye Kooperatifler Fuarı "Küresel Ekonomiye Kooperatif Etkisi" teması ve "Birlikte Üretim, Birlikte Büyüme" sloganı ile ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezinde yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2019 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2019 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Üretici Kadınlarımız Fuardan Mutlu Döndüler

Nilay YILMAZ

    Fuar alanında kurdukları stant ile hem kendilerini hem ürünlerini hem de bölgemizi  Ankara'da tanıtma fırsatı bulan Üretici kadınlarımız fuardan mutlu döndüler.
    SS. Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifi Başkanı Hülya Tuncer gazetemize yaptığı açıklamada; “Ticaret Bakanlığı tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Türkiye Kooperatifler Fuarı'na katılarak standımızı açtık. Standımızı binlerce misafir ziyaret etti. 5-8 Aralık 2019 tarihleri arasında ürünlerimizi ve ilçemizi fuarda tanıtma imkanı bulduk. SS. Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifi olarak katıldığımız ilk fuar olmasına rağmen toptancılardan ve ziyaretçilerimizden aldığımız tepkiler oldukça güzel. ilk 30'a girdiniz dediler. Çok sevindik. Fuarda Bursa Bosch çalışanları Tüketici Kooperatifi ile anlaşma yaptık. Tüm ürünlerimizi sattık. Ayrıca fuarda yurtdışı temaslarımızda oldu. inşallah önümüzdeki günlerde bu konuda prosedürlerimizi tamamlayarak ürünlerimizi yurtdışında da tanıtma ve satma imkanı bulacağız. “dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.