Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

iyi Parti Toplulaştırmada Vatandaşın Yanında

iyi Parti Edirne il Başkanlığı il yönetiminin aldığı karar doğrultusunda bölgemizde yapılan toplulaştırma ile ilgili oluşturulan heyet ilçemize bağlı Yolageldi ve Oğulpaşa Köyü'nü ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2019 08:47
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2019 08:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
iyi Parti Toplulaştırmada Vatandaşın Yanında

Nilay YILMAZ

    iyi Parti Edirne il Başkanı Ekrem Demir, il Toplulaştırma Komisyonu Üyeleri, Belediye Meclis Üyesi Ömer Sacit Sakarya ve iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş Yolageldi ve Oğulpaşa köylerini 10 Aralık 2019 Salı günü ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını bire bir dinlediler.
    Vatandaşların sorunlarını ve şikayetlerini dinleyen iyi partililer, karşılıklı istişarelerde bulundular.
    Ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyan vatandaşlar iyi Parti Edirne il Başkanı Ekrem Demir'e, il Toplulaştırma Komisyonu Üyeleri'ne, Belediye Meclis Üyesi Ömer Sacit Sakarya'ya ve iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş'a teşekkür etti.
    iyi Parti Havsa ilçe Başkanı konu ile ilgili olarak  gazetemize yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde Yolageldi ve Oğulpaşa köylerini il Başkanımız ve Belediye Meclis Üyemiz ile birlikte ziyaret ettik.  Toplulaştırma yapılan 11 köyümüzde de ciddi sıkıntı var.  yapılan toplulaştırmada özellikle büyük firmalara avantaj sağlandığı görülmektedir. vatandaşımız mağdur durumdadır. iktidar partisi mensubu arkadaşlarımızı bu mağduriyeti gidermeye ve çözüm bulmaya davet ediyoruz. Soruyoruz bu toplulaştırma mı? ayrıştırma mı? iyi Parti  olarak her zaman vatandaşımızın yanındayız. Konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz.  Saygılarımla.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.