Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üretici Kadınlarımız Rektör Tabakoğlu’nu Ziyaret Etti

Üretici kadınlarımız geçtiğimiz günlerde Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'nu ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2019 08:51
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2019 08:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Üretici Kadınlarımız Rektör Tabakoğlu’nu Ziyaret Etti

Nilay YILMAZ

    S.S. Kadın Girişimciler Üretim ve işletme Kooperatifi Başkanı Hülya Tuncer, Emine Öztürk ve Havva Bölge Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'na yaptıkları teşekkür ziyaretinde Trakya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ahmet Atakişi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak işçimen de hazır bulundu.  
    Havsa Kadın Girişimciler Üretim ve işletme Kooperatifi Başkanı Hülya Tuncer ziyaret sonrası gazetemize yaptığı açıklamada; “Bizler Belediye Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak bu işe başladık ve her Cumartesi günü ilçemizde bize tahsis edilen alanda satışlarımızı gerçekleştirdik.
    Çıkmış olduğumuz bu yolda arkadaşlarımızla kooperatifleşerek daha kurumsal bir yapı olma karar verdik. Ticaret Odası bizi konunun uzmanı, Trakya Üniversitesi'nin hocalarıyla tanıştırdı. Prof. Dr. Ahmet Atakişi ve Dr. Öğr. Üyesi Özgür Özdemir hocalarımız, konu ile ilgilenerek hemen işe koyuldu ve bize öncelikle çok verimli bir eğitim imkanı sundu. 
    Bu süreçte, Öğr. Gör. Burak işçimen hocamız gastronomi konusunda ihtiyacımız olan her şeyi anlattı. Onların sayesinde kendimizi daha istekli ve güçlü hissettik. Bugün Trakya Üniversitesi'nin eğitim ve akademik desteği ile kurduğumuz kooperatifimizde her geçen gün daha çok büyüyoruz. Zamanla kendimizi geliştirerek daha profesyonel bir işletme olma yolunda adımlarımızı hızlandırıyoruz. 
    Ürünlerimizi daha önce normal poşet içinde sunarken şimdi kendi logomuzun ve TÜTAGEM'de yapılan analiz sonuçlarının yer aldığı ambalajlar kullanmaya başladık.
    Trakya Üniversitesi'nin verdiği tüm destekler bizim için çok önemli, bu yüzden bize destek olan tüm hocalarımıza çok teşekkür ederiz.
    Şimdide tekrar Trakya Üniversitesi ile beraber 'Geleneksel Türk Tarhanası ve Edirne' adlı bir panel yapmayı düşünüyoruz. Tarhana için de coğrafi işaret alınması çalışmasını sürdüreceğiz. 17 Aralık 2019 Salı günü Saat:14.00'da Trakya Üniversitesi'nde hocalarımız ile bir araya gelerek çalışmalarımıza başlayacağız. Buradan bize desteklerini esirgemeyen ilk kuruluşumuzdan bu yana yanımızda olan herkese tekrar teşekkür ediyoruz. inanıyoruz ki daha çok güzel işler yapacağız.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.