Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizde Dezenfeksiyon ve Hijyen Çalışmaları Sürüyor

ilçemiz Belediyesi, Türkiye’de de görülmeye başlanan Yeni tip Corona Virüs (COVID-19) riskine karşılık Sağlık Bakanlığı tarafından alınan önlemler kapsamında, ilçenin dört bir yanında okul, cami, kurum, park ve bahçlerde, toplu taşıma araçları, işyerleri ve pasajlarda dezenfeksiyon ve hijyen çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2020 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2020 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizde Dezenfeksiyon ve Hijyen Çalışmaları Sürüyor

Nilay YILMAZ

    ilçemiz belediyesi Corona Virüs ris-kine karşı ilk günden itibaren başlatmış olduğu hijyen çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 
    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Türkiye'de de yeni tip Corona virüsün (COVID-19) pozitif test edildiğini duyurmasının ardından, ülke genelinde belediyeler hastalıktan korunmaya yönelik hijyen çalışmalarını sıklaştırdı.
    ilçemizde de bu kapsamda Corona Virüsü salgın riskine karşı hijyen çalışmaları ilçenin dört bir yanında hız kesmeden devam ediyor. ilçemizde bulunan okul ve camilerde yapılan dezenfektan ilaçlama ve diğer hijyen çalışmaları, park, bahçe, toplu taşıma araçları, işyerleri, pasajlar gibi ortak kullanım alanlarında sürüyor. 
    Çalışmalar hakkında bilgi veren ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan; “Dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs salgını çok şükür ki ülkemizde tehdit oluşturacak düzeye ulaşmadı ve olmaması içinde elimizden gelen gayreti göstermeliyiz. Bu konuda tüm topluma görev düşüyor. Herkes temizlik ve hijyen kurallarına azami özen göstermeli ve uymalıdır. Ancak bu şekilde kendimizi koruyabiliriz. Virüsten korkmak değil virüse karşı önlem almalıyız. Biz de Belediye olarak salgın riskini önleyebilmek adına gerekli tedbirlerimiz aldık ve almaya da devam ediyoruz. Ekiplerimiz ilçenin dört bir yanında dezenfeksiyon işlemlerine devam ediyor.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.