Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Corona Virüse Karşı ilaçlamalar Devam Ediyor

ilk günden itibaren Corona Virüsü salgını riskine karşılık alınan tedbirler çerçevesinde dezenfeksiyon ve hijyen çalışmalarını titizlikle sürdüren ilçemiz Belediyesi ve Belediye ekipleri, bu çalışmalarını ilçe genelinde aralıksız olarak devam ettiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2020 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2020 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Corona Virüse Karşı ilaçlamalar Devam Ediyor

Sertkan YILMAZ

    Tüm dünyada tedirginliğe neden olan Corona Virüs salgınına karşı Havsa Belediyesi ilçedeki tedbirlerini artırarak devam ettiriyor.
    Corona virüs tedbirleri kapsamında gece gündüz çalışmalarını sürdüren ilçemiz belediye ekipleri vatandaşlar tarafından da takdir ediliyor. ilçemiz Belediyesi ekipleri Corona Virüse karşı önlem çalışmalarına aralıksız devam ederken Başkan Av. Aydın Balkan yaptığı açıklamada; “Virüse karşı başlattığımız koruma ve tedbir uygulamalarımız devam ediyor.
    Coronavirüs'e karşı önlem çalışmaları kapsamında; toplu yaşam alanlarında dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışmalarına devam ediyoruz. Hemşerilerimizden de genel hijyen kurallarına uyarak, ellerinizi sürekli yıkamanızı, kalabalık ortamlarda bulunmamanızı talep ediyoruz. Çöp kovalarının kapaklarını, ATM'leri, kapı kollarını eldiven, peçete gibi elinize temas etmeyecek şekilde kullanalım.
Süreci birlikte atlatalım.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.