Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Havsa ilçe Başkanı Savaştürk, “Evde Kalın”

AK Parti Havsa ilçe Başkanı Haluk Savaştürk, Çin'de başlayan ve kısa zamanda tüm dünyayı etkisi altına alan Korona Virüs salgınının yayılmasını engellemek için “Evde kalın” uyarısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2020 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2020 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti Havsa ilçe Başkanı Savaştürk, “Evde Kalın”

Nilay YILMAZ

    AK Parti Havsa ilçe Başkanı Haluk Savaştürk, "Evde kalın" uyarısında bulundu.
    AK Parti Havsa ilçe Başkanı Haluk Savaştürk, Çin'de başlayan ve kısa zamanda tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle zorunlu olmadıkça evden çıkmayın uyarısında bulundu.
    Koronavirüs salgınının ciddi bir tehdit oluşturması nedeniyle dışarı çıkmayın uyarısında bulunan Savaştürk, ''Ülkemizin ve tüm insanlığın karşı karşıya bulunduğu hastalık tehdidine karşı tüm dünya çeşitli tedbirler almış. Tedbirleri alma konusunda en başarılı ülkelerden biri de ülkemiz olmuştur.Devletimiz tarafından her gün açıkladığı yeni bir tedbirle vatandaşlarımızın sağlığını koruma adına çalışmalar yapılmaktadır. Her zorlu zamanda olduğu gibi yine devlet ve milletçe birlik olmaya ihtiyaç duyduğumuz bir zamandayız. Vatandaşlar olarak hem sevdiklerimizin sağlığını korumak adına hem de gecesini gündüzüne katarak çalışan sağlık personelimizin işini kolaylaştırmak adına bizlere düşen çeşitli görevler vardır. Bunlardan en önemlisi de Sağlık Bakanlığının çağrısına uyup evimizde kalmaktır. 
    Zor günlerde bizler için hayatını tehlikeye atarak koronavirüsle mücadele eden tüm doktorlarımız ve sağlık birimlerimiz, en büyük kahramanlarımız. Lütfen kurallara uyalım, evde kalalım.'dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.