Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Bizler Yanınızdayız, Siz Evde Kalın”

Dünya genelinde salgına yol açan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından Pandemi ilan edilen Corona Virüs (COVID-19) salgını önlemleri kapsamında içişleri Bakanlığı tarafından 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşlara sokağa çıkma yasağı gelmesi ardından, ilçemiz belediyesi, bu vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi için #yanınızdayız hattına gelen talepleri yapmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2020 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2020 10:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“Bizler Yanınızdayız, Siz Evde Kalın”

Sertkan YILMAZ

    ilçemiz Belediyesi yanındayız hattından gelen talepleri yerine getirmeye devam ediyor.
    ilçemizde kimsesi bulunmayan ve Coronavirüs sebebi ile dışarıya çıkamayan vatandaşlara ilçemiz belediyesi ekipleri yardımcı oluyor.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan gazetemize yaptığı açıklamada;
    “Korona virüs salgınının önüne geçilmesi kapsamında ülke genelinde 21 Mart 2020 Cumartesi gecesi Saat: 00.00 itibarı ile 65 yaş üstü ve kronik hastalıkları olan vatandaşların sokağa çıkmalarına kısıtlama getirilmesinin ardından  kısıtlama nedeni ile dışarıya çıkamayan ve ihtiyacını karşılayamayacak olan vatandaşların ihtiyaç ve alışverişleri ilçemiz belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilmeye devam ediyor. içişleri Bakanlığımızın Vefa Yardım Hattına destek olarak, Belediyemizin #yanınızdayız hattından bizlere gelen talepleri ekiplerimizce yerine getirmeye devam ediyoruz. Biz yanınızdayız, siz evde kalın. Sizler evinizde kalın, bizler Coronavirüs ile mücadelesinde kıymetli hemşehrilerimize desteğe ve hizmete devam edelim.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.