Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemiz Belediyesinde Gevşeme Yok Mücadeleye Devam

ilçemizde korona virüsün yayılımını olabilecek en az seviyeye indirmek için bütün olanaklarını seferber eden ilçemiz Belediyesi, dezenfekte işlemlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2020 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2020 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemiz Belediyesinde Gevşeme Yok Mücadeleye Devam

Nilay YILMAZ

Çin'in Wuhan kentinde başlayıp kısa sürede tüm dünyaya yayılan ve ülkemizde de görülen Corona Virüs (COVID- 19) salgın tehdidi oluşmaya başladığı ilk andan itibaren çeşitli önlemler alarak çalışmalara başlayan , ilçemizde virüsün yayılımını olabilecek en az seviyeye indirmek için bütün olanaklarını seferber eden ilçemiz Belediyesi, dezenfekte işlemlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

                ilçemiz Belediyesi bünyesinde oluşturduğu ekiplerle kamu, kurum ve kuruluş binaları, okulları, halk otobüsleri, duraklar, taksi durakları, servis araçları, otogar ve yolcu otobüslerini düzenli olarak dezenfekte etmesine ek olarak ilçemizdeki tüm site ve apartmanların ortak kullanım alanlarını da dezenfekte ediyor.ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan gazetemize yaptığı açıklamada;

                “Kıymetli hemşehrilerim.belediyemiz olarak koronavirüs salgını ile ilgili aldığımız tedbirler kapsamında mücadelemizi dahada genişleterek ilçemizdeki tüm site ve apartmanların ortak kullanım alanlarını da dezenfekte etmeye başladık. Bu kapsamda belediyemize ulaşarak randevunuzu aldığınız takdirde ilçemizdeki tüm apartman ve siteleri dezenfekte edeceğiz.

                Bizler yanınızdayız lütfen evde kalmaya devam edelim.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.