Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizde “Vefa Sosyal Destek Grubu” Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa koordinesinde çalışan “Vefa Sosyal Destek Grubu” 65 yaş ve üzeri yaşlıları ve kronik rahatsızlıkları olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2020 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2020 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizde “Vefa Sosyal Destek Grubu” Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Nilay YILMAZ

Edirne Valiliği tarafından oluşturulan ve ilçemizde de Kaymakam Neslihan Kısa koordinesinde çalışan “Vefa Sosyal Destek Grubu” 65 yaş ve üzeri yaşlıları ve kronik rahatsızlıkları olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

                Türkiye'de korona virüsle mücadele kapsamında, evlerinden çıkmalarına kısıtlama getirilen 65 yaş ve üstü kişiler ile bazı kronik rahatsızlıklara sahip vatandaşlara destek olmak amacıyla kurulan “Vefa Sosyal Destek Grubu” her il ve ilçede olduğu gibi ilçemizde de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

                Tedbirler kapsamında sokağa çıkmayanların ihtiyaçları ilçemiz Kaymakamlık koordinesinde tüm kamu kurumlarından personellerin katılımı ile gideriliyor. Ekipler vatandaşların gıda, muayene, ilaç, maaş ve resmi işlemler gibi ihtiyaçlarını giderirken, çalışmaları ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa birebir takip ediyor.

                Bizler tüm kurumlarımızla birlikte, korona virüse karşı iş birliği içinde çalışıyoruz diyen ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa ;

                “ilçemizde oluşturduğumuz 'Vefa Sosyal Destek Grubu' olarak 65 yaş üzeri vatandaşların ve bazı kronik rahatsızlıklara sahip vatandaşların çağrılarına ivedi olarak dönüş yapıyoruz. Yaşlılarımızı ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın özellikle bu zorlu süreçte mağdur olmalarına fırsat vermeyeceğiz. 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan, evlerinden çıkamayan değerli vatandaşlarımızın her hangi bir ihtiyacında 112 numaralarını aradığında kendilerine ihtiyaçlarında mutlaka yardımcı olunmaya devam edilecek."dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.