Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üretici Kadınlarımızın Ürünleri Yeni Stantlarda

03 Şubat 2018 Cumartesi günü Havsa Belediyesi önünde açtıkları stand ile bu yola çıkan üretici kadınlarımız Avrupa’ya açılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2020 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2020 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Üretici Kadınlarımızın Ürünleri Yeni Stantlarda

Sertkan YILMAZ

    Edirne Valiliğinin destekleriyle kurulan Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifi üyesi kadınların ürettikleri doğal ürünler, Kapıkule, Hamzabeyli ve ipsala sınır kapıları güzergâhında bulunan marketlere konulan stantlarda satılmaya başladı.Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifi tarafından üretilen el emeği yiyecekler, Edirne Valiliğince temin edilen stantlarda müşterilerin beğenisine sunuluyor. 
    Üzerinde Edirne figürlerin yer aldığı ve özel tasarım yapılarak üretimi sağlanan stantlarda doğal ürünlerin satışı yapılıyor. Avrupa'ya açılan sınır kapıları güzergâhındaki tesislerde 7 farklı noktada satışa sunulan kooperatif ürünleri büyük ilgi görüyor. 
    S.S. Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifi Başkanı Hülya Tuncer, gazetemize yaptığı açıklamada, “Biz işimizi severek yapıyoruz. Bugün geldiğimiz bu nokta ile gurur duyuyoruz. Amacımız daha da güzel işler yapmak. Bir hayalimiz daha gerçek oldu. Başta Sayın Valimiz Ekrem Canalp olmak üzere çıkmış olduğumuz bu yolda bize destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz. “dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.