Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fidan “YKS Sınavına Girecek Öğrencilerimize Başarılar Diliyorum”

Ülkemizi etkisi altına Covid-19 pandemisi sürecinde Yükseköğretim Kurumları Sınavları (YKS) 27 ve 28 Haziran tarihlerinde düzenlenecek. ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Özkan Fidan hafta sonu yapılacak olan YKS sınavına girecek tüm adaylara başarı diledi. Fidan yaptığı açıklamasında;

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2020 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2020 10:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Fidan “YKS Sınavına Girecek Öğrencilerimize Başarılar Diliyorum”

Sertkan YILMAZ

    “Biliyorum ki sizler gireceğiniz sınav için elinizden gelenin en iyisini yapabilmek için hazırlandınız. Başarının sizin elinizde olduğuna inanarak kendinize güvenmeniz ve sınava bu düşünce ile girmeniz, hedeflerinize ulaşmanızda en büyük yardımcınız olacaktır. Başaracağınıza dair inancınızın, sınav sonuçlarıyla gerçekliğe dönüştüğünü göreceksiniz. 
    Başarı, hak ettiğinizi düşündüğünüz değerdir. Başkalarının ölçüsü sizin başarınız olamaz. Bu sebeple sizi mutlu edecek sonuca, siz karar vereceksiniz. Bizler, size inanıyor ve güveniyoruz.
    Ülkemizin geleceğinin teminatı olan öğrencilerimizin sınavlara hazırlanmasında emek sarf eden, siz değerli velilerimize, okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize teşekkür ediyor, sınava girecek olan bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.
    Batı Ekspres gazetesi olarak YKS sı-navına girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.