Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP'den Edirne Gazdaş Müdürlüğüne Ziyaret

CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden, Havsa il Genel Meclis Üyesi Serdar Çığla, Belediye Meclis Üyesi Alaattin Karlatlı ve CHP Havsa ilçe Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Doğramacıoğlu, Edirne Gazdaş Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2020 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2020 10:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
CHP'den Edirne Gazdaş Müdürlüğüne Ziyaret

Sertkan YILMAZ

    2020 yılı için ilçeye yapılacak yatırımlar ile ilgili bilgi aldıklarını ifade eden Özden gazetemize yaptığı açıklamasında; 
    “Edirne Gazdaş Doğal Gaz Müdürlüğüne, il Genel Meclis Üyesi Serdar Çığla, Belediye Meclis Üyesi Alaattin Karlatlı ve CHP ilçe Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Doğramacıoğlu ile giderek 2020 Havsa doğalgaz yatırımı hakkında bilgi aldık. Gazdaş Müdürü Sayın Cumhur Pekdemir ve Havsa sorumlusu bizlere detaylı bir sunum yaptılar. Doğal gaz yatırım planı 2020 yılında iki kısımda uygulanacak, birinci kısım, Yeni Mahalleden Uzunköprü Caddesine ve Uzunköprü Caddesi dahil olmak üzere Havsa merkez güneybatı kısmı, yani Fatih Caddesi ile Uzunköprü Caddesi arasında kalan çeyrek ada, ihalesi yapılmış Temmuzda başlanacak. Ağustosta da ikinci kısım ihaleye çıkacak, onda da Hacı isa Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesinin Fatih Caddesi güzergahı Babaeski istikametine doğru, köprüden sonra sağ tarafında kalan kısım ihale edilecek. Havsamız bu yatırımı bekliyor. Gazdaş Müdürü Sayın Cumhur Pekdemir'e ve Havsa Sorumlusu Mühendis Devrim Bey'e bilgilendirmeler için teşekkür ederiz. Halkın yaşamını kolaylaştıracak bu yatırımın bir an önce gerçekleşmesini dileriz.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.