Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Balkan Ankara'da Bir Dizi Ziyaretler Gerçekleştirdi

Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan Ankara'ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu. ilçemizde yapılan, devam eden ve yapılacak olan çalışmalar ve projeler ile ilgili olarak bilgi alışverişinde bulunan Balkan ilk olarak AKP Edirne Milletvekili Fatma Aksal'ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2020 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2020 10:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Başkan Balkan Ankara'da Bir Dizi Ziyaretler Gerçekleştirdi

Nilay YILMAZ

    Başkan Balkan ziyaretiyle ilgili olarak; “Seçilmesinin 2. Yılında Vekilimiz Fatma Aksal ile T.B.M.M. bahçesinde çalışmalarımızı takip etmeye devam ediyoruz.
    Milletimizin iradesi ile göreve geldikten sonra hiçbir ayrım yapmaksızın hemşehrilerimizin tüm taleplerine koşan vekilimizin 2. yılını kutlar, sağlıklı ve başarılı günlerinin devamını dilerim.” dedi. 
    Sonrasında AKP Edirne Milletvekili Fatma Aksal, il Başkanı Belgin iba, Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ve ilçe başkanları DSi Genel Müdürü Kaya Yıldız'ı ziyaret etti.
    Başkan Balkan yapılan görüşmede Havsa'da devam eden dere çalışması ile ilgili bilgi vererek, dere projesinin ihale aşamasına geçmesi için taleplerini ilettiğini belirtti.
    Milli Emlak Genel Müdürlüğüne de ziyarette bulunan Milletvekili Fatma Aksal, il Başkanı Belgin iba, ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ve Keşan ilçe Bşk. Gürcan Kılınç, Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun ile görüştü. Balkan görüşmede; “Çalışmalarımız hakkında görüşüp, taleplerimizi ilettik. Kıymetli Genel Müdürümüz'e ilçemize olan destekleri için teşekkür ederim.” dedi.
    Ziyaretleri kapsamında Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile görüşen Milletvekili Fatma Aksal, il Başkanı Belgin iba ve Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, “Havsa'da planlanan yeni Havsa - Avrupa Otobanı bağlantı yolu ile ilgili görüş ve taleplerimizi ilettik. Havsa'mız için Hükümet ve Belediye yatırımlarımızı takip etmeye devam ediyoruz.” dedi.
    Milletvekili Fatma Aksal ve il Başkanı Belgin iba ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı, Bakan Naci Ağbal'ı ziyaret eden Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ilçe ile ilgili planlanan ve takibini sürdürdüğü projeleri paylaşarak destek istedi. 
    Son olarak Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, Edirne Milletvekili Fatma Aksal ve il Başkanı Belgin iba ile Gümrüklerden sorumlu Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay'ı ziyaret etti. Balkan ilçede yapılması planlanan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. 
    Ankara ziyaretleri sonrasında gazetemize açıklamada bulunan ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan; “Amacımız ilçemizi her anlamda çağın gereklerine uygun, zamana hızlı ayak uydurabilen, değişimi yakalayan ve döneminin hizmetlerini hemşehrimize en hızlı şekilde sunabilen bir Belediye olabilmek. ilçemizde gerek devam eden gerekse başlaması planlanan projeler ile ilgili olarak ziyaretlerde bulunduk. Talep ve projelerimizin takibini yaptık. ilçemiz için var gücümüzle çalışıp, ilçemize layık olan yatırımları getirmeye çalışıyoruz.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.