Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

iYi Parti Edirne il Başkanı Ekrem Demir ilçemizi Ziyaret Etti

iYi Parti Edirne il Başkanı Ekrem Demir, kongre süreci öncesinde ilçemizi ziyaret etti. iYi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş, Yönetim Kurulu Üyeleri ve delegeler ile bir araya gelerek sohbet ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2020 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2020 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
iYi Parti Edirne il Başkanı Ekrem Demir ilçemizi Ziyaret Etti

Sertkan YILMAZ

    iyi Parti Edirne il Başkanı Ekrem Demir, kongre öncesi ilçe teşkilatlarıyla istişarelerde bulunmak, teşkilat mensuplarının düşüncelerini dinlemek ve kongre sonrası partisinin yerel politikalarını belirlemek ve genel politikalar ile ilgili de yol haritasına katkı tayin etmek üzere planladıkları ziyaretleri kapsamında ilçemiz iYi Parti ilçe Teşkilatını ziyaret etti.
    Başkan Ekrem Demir ve beraberindekiler, parti binasında Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş, yönetim kurulu üyeleri ile il delegeler tarafından karşıladı.
    Tüm ilçe teşkilatları ve partililerle bir araya gelerek istişareler gerçekleştireceklerini ifade eden il Başkanı Ekrem Demir, "Kongremizin şehrimize ve partimize hayırlar getirmesini diledik. Nazik ev sahiplikleri için çok teşekkür ederim" dedi.
    iYi Parti Edirne il Başkanı Ekrem Demir'in ziyaretinin ardından gazetemize açıklamada bulunan Hasan Aktaş; “il Başkanımız Sayın Ekrem Demir il Başkanlığı seçimi öncesi ilçe teşkilatımızı ziyaret etti. Kendisine çıktığı bu kutlu yolda teşkilatım adına başarılar diliyoruz. Allah hepimizin yolunu açık etsin yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.