Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Mahallede Kaldırım Yenileme işlemleri Aralıksız Devam Ediyor

ilçemiz Belediyesi uzun yıllardır yapılmayan kaldırımları yeniden düzenliyor. Öncelikle Gazdaş tarafından Doğalgaz altyapı çalışmaları bitirilen bölgeden başlayan kaldırım yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2020 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2020 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Yeni Mahallede Kaldırım Yenileme işlemleri Aralıksız Devam Ediyor

Nilay YILMAZ

    Geçtiğimiz günlerde ilçemiz Belediyesi Yeni Mahallede Gazdaş tarafından Doğalgaz çalışmalarının bitirildiği bölgelerde kaldırım yenileme çalışmalarına başlanmıştı. ilk olarak eski kaldırımların kaldırılıp yeniden düzenlenmesinin ardından taş döşeme işlemleri ile kaldırım yenileme işleri devam ediyor. 
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan gazetemize yaptığı açıklamada;
    “Yeni Mahallede ilçemiz'i modernleştirme adına işlerimizin hayırla ve sorunsuz ilerlemesi için dua edip kurban keserek düzenleme çalışmalarımıza başladık.
    ilk etapta Gazdaş'ın geçen kış geçtiği bölgeleri tamamlayıp, ardından bu sene geçeceği kaldırımları da yenileme hedefindeyiz. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta Yeni Mahallede kaldırım çalışmaları için start vermiştik. Eski kaldırımlarımızı kaldırmaya ve eski parke taşlarımızı toplamaya başlamıştık. Bu hafta da hem yaptığımız yerleri görelim hem de yaptığımız çalışmalar ile ilgili duamızı edip bir kurban keselim istedik. 
    Geçtiğimiz hafta öncelikle mevcut taşlarımızı topladık, beton olan kaldırımları kırdık, düzenledik ve yavaş yavaş yeni bordürlerimizi dizdik. Birkaç günlük aksama ile yeni döşenecek olan taşlarımız da geldi. Bu aksama nedeniyle bizde biraz geri kaldık ama Allah'a şükür bugün çalışmalarımıza başladık. Yeni Mahallemizde en son Şerafettin Sain Başkanımız döneminde kaldırım çalışması olmuş, bundan yaklaşık 32-33 sene evvel. 2020 de bu yıl tıpkı seçim döneminde vaat ettiğimiz gibi bizlerde sözümüzü tutuyoruz. Kaldırımları yapmak bizlere nasip oldu. Hem Mahallemiz için hem de ilçemiz için hayırlı olsun diyorum. 
    ilk etapta Gazdaş'ın çalışma yaptığı 2000 m2 lik alana kadar olan kaldırımlarımızı yenileyeceğiz. Temmuz ayında da Gazdaş'ın yapacağı yeni çalışmaları akabinde yine Yeni Mahalle ve Varoş Mahallemizde kaldırım çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yapmayı planladığımız alan yaklaşık 6000 m2 olacak.ilçemize, hemşerilerimize hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.