Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

istihdam Yaratacak Proje 'Gel işin Olsun' Hayata Geçiyor

ilçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçemiz Kaymakamlığı önderliğinde Adaş Trakya Tekstil ile protokol imzaladı. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına Korona Virüs pandemisi sürecinde ilçemizde istihdam oluşturacak 'Gel işin Olsun' isimli proje imzalanan protokol ile hayata geçiyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2021 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2021 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
istihdam Yaratacak Proje 'Gel işin Olsun' Hayata Geçiyor

Sertkan YILMAZ

    Proje ile ilgili olarak ilçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama şöyle;
    “Tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan pandemi sürecinde istihdam oluşturacak bir proje hayat geçiriliyor.
    Havsa Kaymakamlığı önderliğinde ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde ilçemiz Halk Eğitimi Merkezi ile Adaş Trakya Tekstil arasında gerçekleştirilen ve “Gel işin Olsun” ismi verilen proje kapsamında ilçe halkımız için iş garantili kurslar açılacaktır.
    ilçe Kaymakamımızın önderliğinde ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Adaş Trakya Tekstil arasında protokol imzalandı.
    Protokol kapsamında Halk Eğitimi Merkezimizce halkımıza yönelik açılacak meslek edindirme kursu için kayıtlar gerçekleştirilecektir. Kursa başvurmak isteyenlerin kayıtları Halk Eğitim Merkezinde yapılacaktır. Kurslara kayıt için 18-35 yaş arası olmak, en az okur-yazar olmak yeterli olup başvuru şahsen yapılacaktır. 
    140 Saat olarak yapılacak kurslar, tüm pandemi tedbirleri alınarak Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin giyim üretim teknolojisi atölyelerinde, Adaş Trakya Giyim Sanayi yetkilileri tarafından kurulacak olan son teknoloji makinalar ve usta eğiticiler eşliğinde, ortalama 20'şer kursiyer ile oluşturulacak ve etaplar halinde devam edecektir.
    Kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlerimiz ilçemizde bulunan Adaş Trakya Tekstil Fabrikasında işe başlayabileceklerdir.
    Göreve geldiğinden beri ilçe halkımızın en büyük sorunu olan istihdamı arttırmak için çeşitli projeler üretmeye çalışan Kaymakamımız Sayın Reşit Özer Özdemir'e ilçe halkımız adına teşekkürlerimizi sunarız.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.