Akalın Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

İYİ Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın, dün gerçekleştirdiğini köy ziyaretlerinin ardından bugün de Uzunköprü ilçesine bağlı Çobanpınar köyünü ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2025 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2025 16:30

İYİ Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın, dün Edirne merkeze bağlı Doyran ve Uzunköprü ilçesine bağlı Salarlı köylerine gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından bugün de ziyaret programına devam ediyor.

Milletvekili Akalın, bugün de Uzunköprü ilçesine bağlı Çobanpınar köyünü ziyaret etti. Akalın’a ziyareti sırasında İYİ Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Bülent Akın ile ilçe yöneticileri de eşlik etti. Akalın, ziyareti ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Uzunköprü İlçe Başkanımız Bülent Akın ve ilçe yöneticilerimizle birlikte Çobanpınar köyümüzde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Misafirperverlikleri ve samimi sohbetleri için tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.

HABER MERKEZİ