Edirne’de 1207 Güvenlik Gücü Görev Yapıyor

Edirne Valisi Yunus Sezer, yılbaşı tedbirleri çerçevesinde kent genelinde bin 207 güvenlik gücünün görev başında olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2025 21:57
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2025 21:57

‎Edirne Valisi Yunus Sezer, 112 Acil Çağrı Merkezi’nde görevde olan personeli ziyaret ederek yeni yılını kutladı. Edirnelilerin güven ve huzuru için tüm tedbirlerin alındığını söyleyen Sezer, bin 207 personelin görev başında olduğunu söyledi.

‎Vali Sezer, konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “ İl genelinde vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığına bağlı 195 ekip, bin 207 personel, sınır kapılarımızda 191 gümrük personeli, İl Göç İdaremizde 7 personel ve 2 mobil göç aracı, 112 Acil Çağrı Merkezi ve AFAD bünyesinde 12 personelin görev yapıyor. 498 sağlık personelimiz de 7/24 esasına göre hizmet verecek."

‎Ardından Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği’ndeki polislerle bir araya gelen Sezer, telsizden anons geçerek, ekiplerin yeni yılını kutladı.

ŞENER URFA