Edirne’de Dört Gün Sürecek Planlı Elektrik Kesintisi

Şebeke yenileme çalışmaları kapsamında 24–27 Aralık tarihleri arasında Edirne merkezde bazı mahalle ve sokaklarda elektrik kesintisi uygulanacak.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2025 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2025 14:33

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre, Edirne İl Müdürlüğü sorumluluk sahasında şebeke yenileme çalışmaları nedeniyle planlı elektrik kesintileri gerçekleştirilecek. Kesintiler, 24–27 Aralık 2025 tarihleri arasında her gün 09.15 ile 17.15 saatleri arasında, toplam 8 saat süreyle uygulanacak.

24 Aralık Çarşamba ve 25 Aralık Perşembe günleri, Edirne Merkez İlçesi Menzilahır Mahallesi’nde bulunan Fan Fan Çeşme Sokak, Berkuka Sokak, Berkuka Çıkmaz Sokak, Karanfil Sokak ile 2. Karanfil Sokak çalışma süresince enerjisiz kalacak.

26 Aralık Cuma ve 27 Aralık Cumartesi günleri ise Edirne Şehir Barutluk Mahallesi’nde Tavşanbaba Türbe Sokağı, Kuru Çeşme Sokağı ve kısmi olarak Hatip Camii Sokağı’nda planlı kesinti uygulanacak.

Yetkililer, çalışmaların tamamlanmasının ardından elektrik enerjisinin yeniden verileceğini belirterek, vatandaşların kesinti süresince gerekli tedbirleri almalarını istedi.

HABER MERKEZİ