Edirne’de Elektrik Kesintisi Uygulanacak

TREDAŞ Edirne İl Müdürlüğü, 20 Kasım 2025 Perşembe günü 13:30-17:30 saatleri arasında enerji nakil hattında yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı bölgelere elektrik verilemeyeceğini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2025 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2025 15:56

Çalışmalar süresince enerjisi kesilecek alanlar şunlar:

Umurbey Mahallesi, Büyükdöllük Köy Yolu üzerindeki Açık Cezaevi tesisleri ile tarımsal sulama tesisleri.

Yeniimaret Mahallesi, Avarız Köy Yolu üzerindeki Edirne Belediyesi Asfalt Şantiyesi, F-Tipi ve L-Tipi Cezaevi tesisleri ve lojmanlar.

Ekmekçi, Karabulut, Ahı, Sarayakpınar, Uzgaç, Büyük İsmailçe, Eskikadın, Yenikadın ve Kemal köyleri ile bu güzergâhtaki diğer tesisler.

Eskikadın Köy Mevkii Meriç Nehir Boyu Tarımsal Sulama Tesisleri.

Kapıkule Yolu üzeri mevkiinde bulunan Can Petrol (Eski Belinda), Dostaş, Defonte Metalurji, Dünya Gıda Ticaret, Egemen Nakliyat, TAF Global Lojistik, İsmet Yıldırım Çeltik Kurutma, Yakup Öztürk-Beltur-Afatsum-Fidan ve D. Kayrak tesisleri.

TREDAŞ Edirne İl Müdürlüğü, vatandaşların ve işletmelerin çalışmalar süresince elektrik kesintisine hazırlıklı olmalarını ve gerekli önlemleri almalarını önerdi.

HABER MERKEZİ