Edirne’de Erkek Modası; Krem ve Lacivert Zirvede

Edirne’de uzun yıllardır kıyafet dükkânı işleten esnaf Yaman Yıldırım, bu yaz sezonunda erkek giyimde öne çıkan trendleri değerlendirdi. Vatandaşların özellikle düğün ve özel günlerde şıklığı elden bırakmadığını belirten Yıldırım, bu yılın “gömlek yılı” olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2025 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2025 17:50

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte düğün ve özel günler için şıklığını konuşturmak isteyen erkekler, kıyafet tercihlerinde titiz davranıyor. Edirne’nin Dilaverbey Mahallesi’nde uzun yıllardır kıyafet dükkânı işleten Yaman Yıldırım, bu yıl erkek modasında krem ve lacivert tonlarının ön plana çıktığını ifade etti. Gömleğe olan yoğun ilgiye dikkat çeken Yıldırım, "Bu yılı gömlek yılı olarak değerlendiriyorum" diyerek sezonun trendlerini anlattı.

Yıldırım, özellikle yaz düğünleri için yapılan kombinlerin fiyatlarının 2 bin TL’ye kadar çıktığını belirtirken, sezonun renk tercihleri hakkında da önemli bilgiler verdi. Bu yıl erkekler arasında en çok tercih edilen renklerin krem ve lacivert olduğunu vurgulayan tecrübeli esnaf, “Bu 2 renk hem klasik hem modern görünüm sağlıyor. Müşterilerimiz de bu yüzden bu tonlara yöneliyor” dedi.

MERT ERİŞKİN