
Edirne’de 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Parkı, anlamlı bir spor etkinliğine ev sahipliği yaptı. Her yaştan vatandaş sağlıklı bir yaşam için birlikte yoga yaptı.
Edirne Belediyesi, kent sakinlerini sağlıklı yaşam ve spor aktiviteleriyle buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Edirne Belediyesi ve Hindistan İstanbul Başkonsolosluğu’nun ortaklaşa düzenlediği "Sağlıklı Yaşlanma İçin Yoga" etkinliği, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Parkı’nda geniş bir katılımla gerçekleştirildi.
Hindistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu ve Ministry of Ayush (Yoga for Healthy Ageing) destekleriyle organize edilen etkinlikte, katılımcılar açık havada yoga yapmanın keyfini çıkardı. Uzman eğitmenler eşliğinde doğru nefes teknikleri ve yoga hareketleri uygulamalı olarak gösterildi. Özellikle yaşlılık döneminde esneklik ve zindelik kazanılması hedeflenen çalışmaya genç ve yaşlı her kesimden ilgi yoğun oldu.
ŞENER URFA