Edirne'deki Bebek Bakım Kabinleri Sahipsiz

Edirne'de hizmet veren Bebek Bakım ve Emzirme Kabinlerinin durumu merak uyandırıyor. Elektronik güvenlik sistemlerinin çalışmadığı kabinler, vatandaşlar tarafından kullanılamıyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2025 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2025 16:38

Edirne’de 2019 yılında hizmete açılan ancak uzun süredir atıl durumda kalan Bebek Bakım ve Emzirme Kabinleri, 8 Mart 2025 tarihinde düzenlenen bir törenle yeniden faaliyete geçmişti. Ancak aradan geçen süreye rağmen kabinlerdeki bakım eksiklikler ve teknik arızalar görünüyor.

Kabinlerin önünde bulunan elektronik şifreli giriş sisteminin çalışmadığı gözlemlenirken, içeride yapılması gereken temizlik ve teknik kontrollerin de henüz tamamlanıp tamamlanmadığı bilinmiyor. Kabinlerin açılışının üzerinden aylar geçmesine rağmen ne düzenli bir kullanım sağlanabildi ne de bakım uygulandı.

Vatandaşlar, özellikle annelerin kullanımına sunulan bu özel alanların atıl durumda bırakılmasına tepki gösteriyor.

MEHMET EFECAN HIDIROĞLU