
Edirne İl Emniyet Müdürü Muhittin Ayhan, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde düzenlenen huzur toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyen müdür Ayhan, asayiş, trafik ve narkotik operasyonlarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.
Son dönemlerde dolandırıcılık olaylarında artış yaşandığını açıklayan Ayhan, vatandaşlara uyarılarda bulundu. Telefon dolandırıcılığı olaylarında yaşanan artışın önemli boyuta ulaştığını anlatan Ayhan, şüpheli durumların ihbar edilmesi çağrısında bulundu.
Narkotik olaylarıyla ilgili vatandaşların çok daha fazla ihbarda bulunması yönünde çağrıda bulunan Ayhan, bu konuda asla taviz vermeden çalıştıklarını söyledi. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarlarda, ihbarcıların kimlik bilgilerinin gizli tutulduğunu vurgulayan Ayhan, ihbar sayısının artmasının önemine değindi.
Mahalle halkının trafikte yaşanan rahatsızlıklarla ilgili taleplerini dinleyen Ayhan, bu bölgede denetimlerin artırılması yönünde talimat verdi. Ayhan, bölgede radar ve trafik ekiplerinin denetimlerini sıklaştıracağını söyledi.
Ailelere çocukları okula göndermeleri çağrısında bulunan Ayhan, devamsızlık konusunda tüm engellerin aşılabileceğini ifade etti. Ayhan, devamsızlık konusunun mazereti olmayacağını vurguladı.
Trafik kazalarını azaltmak için trafik denetimlerine aralıksız devam edeceklerinin altını çizen Ayhan, denetimlerin yanı sıra bilgilendirme eğitimlerine de ağırlık vereceklerini ifade etti.
ŞENER URFA