EGD’de Sandıktan Eşitlik Çıktı

Edirne Gazeteciler Derneği’nin (EGD) bugün gerçekleştirilen olağan genel kurulunda sandıktan eşitlik çıktı. Mevcut Başkan Derya Sarılarlı ile Gökhan Tuzladan’ın yarıştığı seçimde her iki aday da 24’er oy aldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2026 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2026 18:10

Edirne Gazeteciler Derneği (EGD) bugün seçimli olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdi. Divan başkanlığına Şennur Karagöz’ün seçilmesi sonrası saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda faaliyet ve denetim raporları okundu.

Mevcut Başkan Derya Sarılarlı’nın listesinin karşısında Gökhan Tuzladan’ın oluşturduğu listenin yarıştığı genel kurulda oylamaya geçildi. 48 üyenin oy kullandığı seçimde, her iki aday da 24’er oy aldı. Adaylardan birisinin diğerine üstünlük sağlayamaması üzerine 4 Nisan tarihinde kongrenin yenilenmesine karar verildi.

ŞENER ŞENTÜRK