Kaymakam Güvenç’ten Şehit Ailesi ve Gazilere Ziyaret

Edirne’nin Meriç ilçesi Kaymakamı Mehmet Abdulkadir Güvenç, ilçeye bağlı Rahmanca ve Serem köylerinde ikamet eden şehit ailesi ile Kıbrıs gazilerini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2025 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2025 10:03

Meriç Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Kaymakam Güvenç ilk olarak Rahmanca köyünde yaşayan Şehit Burhan Turna’nın ailesi Necmettin ve Seniye Turna ile bir araya geldi. Ardından Kıbrıs Gazisi Mecit Çınar’ı evinde ziyaret eden Kaymakam Güvenç, daha sonra Serem köyünde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Yusuf Köse’yi ziyaret etti.

Ziyaretlerde şehit ailesi ve gazilerle sohbet eden Kaymakam Güvenç, devletin her zaman şehit ailelerinin ve gazilerin yanında olduğunu vurgulayarak, “Bugün geleceğe umutla bakabiliyorsak, bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Sizler bizlere şehitlerimizin emanetisiniz. Devletimiz her zaman sizlerin yanındadır. Allah tüm şehitlerimize ve vefat etmiş gazilerimize rahmet eylesin, yaşayan gazilerimize de sağlık ve afiyet versin” dedi.

Ziyaretlerde Kaymakam Güvenç’e İlçe Jandarma Komutan Vekili İsmail Yakup Dinçer, İlçe Emniyet Amir Vekili Özcan Kalkan ve daire amirleri de eşlik etti.