
Edirne Pazarcılar, Manavlar ve Seyyar Satıcılar Esnaf Odası’nın seçimli genel kurulu, Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Şeref Hasır, 121 oy alarak yeniden başkan seçildi.
Seçimlerin tamamlanmasının ardından üçüncü kez başkanlık görevine seçilen Şeref Hasır, yaptığı kısa açıklamada, “Çok mutluyuz. Allah esnafımızdan razı olsun. Esnafımız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Genel kurulda yeni dönemde görev yapacak yönetim ve denetim kurulları da belli oldu.
Yeni dönemde Yönetim Kurulu Asil Üyeleri Murat Yüksel, Hasan Çilingir, Ercan Kaya, Hasan Korkan, Ahmet Baki Yerli ve Volkan Balcı’dan oluştu.
Denetim Kurulu Asil Üyeleri ise Ferdi Kavakçı, Mesut Ergül ve Kenan Köfteci olarak belirlendi.
Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Ahmet Altay, Timur Yalçıntuğ, Fikri Demirel, Murat Zahra, Mustafa Çelik, Sedat Bayram ve Özge Kanbur olurken, Denetim Kurulu Yedek Üyeleri Erman Arabacı, Rıdvan Arslan ve Sadık Kapanlı’dan oluştu.
MEHMET EFECAN HIDIROĞLU