
Edirne’nin Keşan ilçesinde, merhum İbrahim Girgin anısına geleneksel hale getirilen Tavla Turnuvası bu yıl da yoğun katılım ve büyük bir heyecanla gerçekleştirildi. Dostluk ve centilmenlik ruhu içinde geçen turnuva, hem katılımcılar hem de izleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi.
Turnuva sonunda yapılan müsabakalar sonucunda; Kadir Er birinci, Hasan Bilir ikinci, Fahri Tunç üçüncü ve Hasan Çirozlar dördüncü oldu. Dereceye giren sporculara ödülleri takdim edilirken, kazanılan ödüllerin SMA hastası Melek Çoruh adına bağışlanması etkinliğe ayrı bir anlam kazandırdı. Bu duyarlı davranış, turnuvaya katılanlar tarafından takdirle karşılandı.
Anma ve dayanışma duygularının ön planda olduğu organizasyona katılan tüm yarışmacılara teşekkür edilirken, merhum İbrahim Girgin rahmet, saygı ve özlemle anıldı. Yetkililer, bu anlamlı geleneğin önümüzdeki yıllarda da artarak devam etmesini temenni etti.
Öte yandan, kentin sosyal ve kültürel yaşamına sunduğu katkılar dolayısıyla Keşan Şehir Kulübü de organizasyon kapsamında tebrik edildi.