
Trakya Üniversitesi (TÜ) tarafından gerçekleştirilen 38’inci Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri Balkan Yerleşkesinde kortej yürüyüşüyle başladı.
TÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın önünde toplanan kalabalık, Prof. Dr. Cahit Araf Bulvarı’ndan TÜ Rektörlüğü önüne kadar yürüdü.
Kortej yürüyüşüne TÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Hatipler, Edirne Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Cenk Ergüden, Edirne Baro Başkanı Av. Gökhan Karakoç, kurum müdürleri, rektör yardımcıları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Yürüyüşün tamamlanmasıyla birlikte açılış konuşmaları yapılarak, halk oyunları gösterileri ve mini konserler gerçekleştirilecek.
Balkan Yerleşkesindeki program sonrası eğlenceler Ayşekadın Yerleşkesinde gerçekleştirilecek. Dört gün boyunca devam edecek etkinliklerde; konserler, öğrenci topluluklarının stantları, ikramlar ve bir çok etkinlik üniversiteli gençlerle buluşacak.
MERT ERİŞKİN