Vali Sezer’den 88 Yaşındaki Emekli Öğretmene Anlamlı Ziyaret

Vali Yunus Sezer ve eşi Canan Sezer, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında emekli öğretmen Vildan Yılmaz’ı evinde ziyaret ederek Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2025 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2025 08:57

Edirne Valisi Yunus Sezer, eşi Canan Sezer ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle 88 yaşındaki emekli öğretmen Vildan Yılmaz’ı ziyaret etti. Yıllarını eğitim camiasına adayan ve yetiştirdiği öğrencilerle hafızalarda yer edinen Vildan öğretmen, misafirlerini büyük bir memnuniyetle karşıladı.

Hayat enerjisi, bitmeyen heyecanı ve güler yüzüyle çevresine örnek olan emekli öğretmen Vildan Yılmaz’ın, eğitim yolculuğunda sayısız öğrencinin gönlünde iz bıraktığı vurgulandı. Ziyarette, öğretmenliğin kutsal bir görev olduğu ifade edilirken, Vildan öğretmenin hizmetleri için teşekkür edildi.

Vali Sezer, öğretmenlerin toplumun geleceğini şekillendiren en önemli değerlerden biri olduğunu belirterek başta Vildan Yılmaz olmak üzere tüm eğitimcilerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

HABER MERKEZİ