Vali Sezer: “Manzara Çok Güzel”

Edirne Valisi Yunus Sezer, Kapıkule–Çerkezköy hattındaki hızlı tren test sürüşünde Trakya’nın doğal güzelliklerine dikkat çekerek, “Manzara çok güzel” sözleriyle projenin görsel yönünü öne çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2026 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2026 17:00

Edirne’de devam eden Halkalı–Kapıkule Yüksek Hızlı Tren Projesi kapsamında gerçekleştirilen test sürüşüne katılan Yunus Sezer, yolculuk sırasında yaptığı “Manzara çok güzel” değerlendirmesiyle dikkat çekti. Vali Sezer’in bu sözleri, projenin yalnızca ulaşım değil, aynı zamanda görsel bir deneyim de sunacağını ortaya koydu.

Güzergah boyunca uzanan yeşil alanlar, tarım arazileri ve açık manzaranın etkileyici bir görüntü sunduğunu ifade eden Sezer’in bu sözleri, hattın turizm açısından da potansiyel taşıdığını belirtti.

HİLAL PEKER