Yesevi Hareketi Derneği’nden Şehitler İçin Mevlid-i Şerif

Yesevi Hareketi Derneği Edirne İl Başkanlığı, Gürcistan sınırında uçağın düşmesi sonucu şehit olan 20 asker için Eski Cami’de Mevlid-i Şerif okutarak vatandaşlara lokum ikram etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2025 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2025 14:59

Edirne’de Yesevi Hareketi Derneği İl Başkanlığı, Gürcistan sınırında meydana gelen uçak kazasında şehit olan 20 Mehmetçik için Eski Cami’de Mevlid-i Şerif programı düzenledi. Programın ardından cami çıkışında vatandaşlara lokum ikram edildi.

“ASKERLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM”

Dernek Başkanı Alparslan Cankaloğlu, düzenledikleri anma programına ilişkin yaptığı açıklamada, “Azerbaycan’dan kutsal bir görevden dönerken, Gürcistan sınırında uçağın düşmesi sonucu şehit düşen 20 Mehmetçiğimizi anmak için dernek olarak Edirne Eski Cami’nde Mevlid-i Şerif okuttuk ve ikramlarda bulunduk. 20 askerimize bir defa daha Allah’tan rahmet, ülkemize, vatanımıza ve milletimize Allah zeval vermesin diyoruz” dedi.

MERT ERİŞKİN