
Çerkezköy ilçesinde gerçekleştirilen iftar programı Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Okunan ezanın ardından Vali Recep Soytürk, protokol üyeleri ve davetliler birlikte oruçlarını açtı.
İftarın ardından çocuklarla yakından ilgilenen Vali Soytürk, onlarla sohbet ederek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Programda konuşan Soytürk, Ramazan ayının önemine değinerek, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise günahlardan arınma olan mübarek Ramazan’ın tam ortasındayız. Bu mübarek Ramazan ayında her akşam bir sofradayız. Büyük bir sofradayız çünkü büyük bir aileyiz” ifadelerini kullandı. Soytürk, iftarın düzenlenmesini sağlayan İsmail Gülle ve Eyüp Sözdinler’e teşekkür ederek Ramazan, Kadir Gecesi ve yaklaşan bayram için iyi dileklerde bulundu.
Programa Vali Soytürk’ün yanı sıra Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Vali Yardımcısı V. Gürbüz Saltaş, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ali Güngör, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Sahil Güvenlik Karakol Komutanı S. G. Yzb. Can Çakıcı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Erdin Eral, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Hüseyin Özdemir, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin ve Türkiye İhracatçılar Eski Meclis Başkanı İsmail Gülle katıldı.
HABER MERKEZİ