EDİRNE'LİLER ARDA KIYISINDA KOŞTU

Yunanistan’ın Orestia kentinde düzenlenen Arda festivali renkli geçti. Arda Nehri kıyısında düzenlenen koşuya çok sayıda Edirneli de katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2023 18:41
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2023 18:41
https://batiekspres.com/

Yunanistan’ın Orestiada Belediyesi tarafından düzenlenen Arda festivali renkli görüntülere sahne oldu. Ancak en çok akılda kalan Kastanias (Kestanelik) yakınlarındaki Arda Nehri kıyılarında yapılan koşuydu.

EDİRNELİLER DE KOŞTU

Nehir kıyısındaki patika yollarda düzenlenen koşunun 10 km v 3 km’lik etapları vardı. Koşuya çok sayıda Edirneli de katıldı. Koşuya katılan Edirneli Ümit Beştepe “Edirne’den bir grup olarak hem festivale katıldık hem de koşuya katıldık. Önce nehrin kıyısında koştuk sonra yine nehirde serinledik. Bizim dışımızda da Türkiye’den gelenler hatta Batı Trakya’dan gelen Türkler vardı” dedi.

MURAT SAVAŞ