Havsa MYO’da Öğrenci–Yerel Yöneticiler Buluşması Gerçekleştirildi

Havsa Meslek Yüksekokulu’nda 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Töreni’nin ardından geleneksel hale gelen öğrenci–yerel yöneticiler buluşması düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2025 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2025 13:58

Toplantıya Havsa Kaymakamı Oğuzhan Aksoy, Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Erdaş, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Danacı ve İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Cihat Barışkan katıldı.

Kaymakam Oğuzhan Aksoy, öğrencilerle yakından ilgilenerek onların sorunlarını, beklentilerini ve taleplerini dinledi. Öğrenciler ise eğitim-öğretim sürecinde karşılaştıkları ihtiyaçları ve çözüm önerilerini doğrudan aktarma fırsatı buldu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada öğrenciler, yerel yönetim temsilcileriyle iletişim kurmaktan duydukları memnuniyeti ifade etti. Kaymakam Aksoy ise öğrencilerin dile getirdiği konuların dikkatle değerlendirileceğini belirterek her zaman öğrencilerin yanında olduklarını vurguladı.

HABER MERKEZİ