Kaymakam Sevgili, Kına Gecesinde Çifti Yalnız Bırakmadı

İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, İbriktepe köyünde düzenlenen kına gecesine katılarak genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2026 09:27
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2026 09:27

Edirne'nin İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, İbriktepe köyü muhtarının kızı Buse ile Burak çiftinin kına gecesi törenine katıldı. Yoğun katılımın olduğu programda davetliler, çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen törende Kaymakam Ömer Sevgili, genç çifti tebrik ederek bir ömür boyu mutluluklar diledi. Gören ve Korkmaz ailelerini de kutlayan Sevgili, bu tür anlamlı organizasyonların toplumsal birlik ve beraberliği pekiştirdiğini ifade etti.

Geleneksel kına gecesi ritüellerinin yerine getirildiği programda, davetliler müzik ve eğlence eşliğinde keyifli anlar yaşadı. Gecede renkli görüntüler oluşurken, çiftin mutluluğu gözlerden kaçmadı.