
Valilik Atatürk Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Hasan Tanrıseven, Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar ve kutlama komitesi üyeleri katıldı.
Toplantıda, iki önemli gün kapsamında il genelinde düzenlenecek anma ve kutlama programlarının hazırlıkları ele alındı. Programların milli ve manevi değerlere uygun, geniş katılımla ve anlamına yakışır şekilde gerçekleştirilmesi için yapılacak çalışmalar değerlendirildi.
Toplantıda ayrıca İstiklal Marşı’nın kabulü ve Çanakkale Zaferi’nin milletin bağımsızlık ve kahramanlık mücadelesinin simgesi olduğu vurgulanarak, başta Çanakkale’de vatan uğruna hayatını kaybedenler olmak üzere tüm şehitlerin rahmet ve minnetle anılacağı ifade edildi.
HABER MERKEZİ