Kırklareli Valisi Uğur Turan Öğrencilerle Sahurda Buluştu

Kırklareli Valisi Uğur Turan, Ahmet Cevdetpaşa Erkek Öğrenci Yurdu’nda üniversite öğrencileriyle sahur sofrasında bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2026 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2026 11:09

Kırklareli Valisi Uğur Turan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu Ahmet Cevdetpaşa Erkek Öğrenci Yurdu’nu ziyaret ederek Kırklareli Üniversitesi öğrencileriyle sahur sofrasında buluştu. Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleşen programda, Valisi Turan öğrencilerle samimi bir ortamda sohbet ederek düşüncelerini, beklentilerini ve gelecek hedeflerini dinledi.

Program sonunda öğrencilere eğitim ve hayat yolculuklarında başarılar dileyen Vali Turan, gençlerin her zaman yanlarında olduklarını belirterek Ramazan-ı Şerif’lerini tebrik etti.

HABER MERKEZİ