Minik Sanatçılardan “Yaza Merhaba” Sergisi Edirne’de Açılıyor

Edirne’de, minik sanatçılar tarafından ünlü sanatçılardan ilham alınarak hazırlanan eserler sanatseverlerin beğenisine sunulacak. “Ben olsaydım nasıl yapardım?” temasıyla oluşturulan eserler, 7-13 Nisan 2025 tarihleri arasında Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Konservatuvar Binası Sergi Salonu’nda sergilenecek.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2025 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2025 10:50

Etkinlik, aslen Edirneli olan resim ve heykel sanatçısı Funda Camelmas Mepa’nın organizasyonu, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Edirne İl Başkanlığı ve Edirne Belediye Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenecek.

TEMAD Edirne İl Başkanı Aydın Bildiş, çocukları sanatla buluşturan bu etkinliğe katkı sağlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, tüm Edirnelileri 7 Nisan 2025 Pazar günü saat 17.00’de düzenlenecek sergi açılışına davet etti.

HABER MERKEZİ