Rektör Hatipler Astro Hackathon’da Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Trakya Üniversitesi Rektörü Mustafa Hatipler, üniversitenin ev sahipliğinde düzenlenen TUA Astro Hackathon etkinliğinde öğrencilerin projelerini inceleyerek gençlerle buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2026 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2026 11:22

Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde, Türkiye Uzay Ajansı (TUA) öncülüğünde ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonuyla düzenlenen TUA Astro Hackathon etkinliği gençleri uzay teknolojileri ve astronomi alanında bir araya getirdi.

Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte stantları tek tek ziyaret eden Trakya Üniversitesi Rektörü Mustafa Hatipler, öğrencilerin uzay teknolojileri ve astronomi odaklı projelerini yakından inceledi. Gençlerin yenilikçi fikirlerini dinleyen Hatipler, Ar-Ge süreçlerinin önemine dikkat çekti.

Etkinlikte Rektör Hatipler’e Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Ali İhsan Meşe de eşlik etti.

HABER MERKEZİ