Şehit Astsubay Göktan Özüpek İçin Mevlid Programı Düzenlendi

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Fırat Kalkanı Harekâtı sırasında El Bab’da şehit düşen Astsubay Piyade Üstçavuş Göktan Özüpek ve silah arkadaşları için düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2025 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2025 14:19

Fırat Kalkanı Harekâtı’nda Suriye’nin El Bab bölgesinde şehit olan Kırklarelili Astsubay Piyade Üstçavuş Göktan Özüpek’in şehadetinin 9. yıl dönümü dolayısıyla Hızırbey Camii’nde Mevlid-i Şerif programı gerçekleştirildi. Programa Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut da katıldı.

Başkan Bulut, aynı zamanda öğrencisi olan Şehit Göktan Özüpek’i ve tüm aziz şehitleri dualarla, rahmet ve minnetle andıklarını ifade ederek, “Göktan’ımızı ve tüm şehitlerimizi saygı ve şükranla yad ediyoruz. Ruhları şad, mekânları cennet olsun” dedi.

HABER MERKEZİ