Vali Turan, Babaeski’de Köy Okullarını Ziyaret Etti

Kırklareli Valisi Uğur Turan, 2025-2026 eğitim öğretim yılı öncesinde hazırlıkları yerinde incelemek amacıyla Babaeski ilçesindeki köy okullarını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2025 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2025 10:46

Vali Turan, Kuleli İlkokulu ve Ortaokulu, Nadırlı Mehmet Fevzi Özdemir Köyü İlkokulu ile Sinanlı İlkokulunda incelemelerde bulunarak yeni eğitim öğretim yılı öncesindeki son hazırlıkları denetledi.

Ziyaretlere Babaeski Kaymakamı Tamer Orhan, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Albay Yusuf Eskitürk, İl Milli Eğitim Müdür V. Ali Ergin, İl İdare ve Denetim Müdürü Emine Belma Arslantaş ve ilgili kurum müdürleri eşlik etti.

Okul yöneticilerinden fiziki koşullar, eğitim öğretim faaliyetleri ve yapılan hazırlıklar hakkında bilgi alan Vali Turan, merkezden köylere kadar tüm okulların eksiksiz bir şekilde yeni döneme hazır olması için çalışmaların titizlikle takip edildiğini söyledi.

Devletin eğitim alanında sunduğu imkanların giderek arttığını vurgulayan Vali Turan, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile öğrencilerin akademik, kültürel ve sosyal yönden daha donanımlı bireyler olarak yetişeceğini ifade etti.

Öğretmenlerin fedakârlıkları, öğrencilerin azmi ve velilerin desteğiyle eğitim yılının başarılı bir şekilde başlayacağına inancını dile getiren Vali Turan, 2025-2026 eğitim öğretim yılının ilimize, ülkemize ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza sağlık, huzur ve başarı getirmesini temenni etti.

HABER MERKEZİ